2011-12-10 08:17:52• hírek • hotdog.hu

Napi Horoszkóp - Bika - Új szerelem kerítheti hatalmába

Napi horoszkóp december 10.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha az informatika területén dolgozol, új állásajánlatot kaphatsz. Kellemes perceket szerzel egy kis flörttel, de azért vigyázz, ne vidd túlzásba! Komolyan megbánthatsz másokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Új, forgószélerejű szerelem keríthet hatalmába. Menj kikapcsolódni a barátaiddal, különösen ha ezt a bizsergető érzést egyikük iránt érzed. Tedd meg te az első lépést!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Pénzed érkezik, vegyél belőle egy vagány ruhadarabot. Most különösen adnod kell a megjelenésedre, mert olyasvalakivel találkozol, akinek a legjobb oldaladat szeretnéd mutatni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Befektetett munkádnak megvan az eredménye: pénz érkezik a számládra. Ma viszont kerüld a tárgyalóasztalt. Új szerelem lobbanhat az életedbe, ami mindent felforgat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A volán mögött ma legyél sokkal óvatosabb! Anyagi terhekkel birkózol, és szerelmi életedben is jártak már jobb idők. Túlzásokba esel, különösen ízlés terén.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Otthonodat a megújulás jegyében átrendezed. Sok fejtörést okoz, hogyan vészeld át a vállalkozásodat érintő megpróbáltatásokat. Tovább tetézi a bajt a sok fizetnivalód!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az érzelmi életed nem nyújt töltődést, lehet, hogy mosolyszünetet tartasz a partnereddel. Enyhülést majd csak a következő nap hozhat, addig gondold át, miért is vagy vele.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ez aztán a viharos nap! Villámcsapásként robban életedbe egy új szerelem! Egy biztos, az illető nem egyszerű eset, lehet, hogy titkolnotok kell a kapcsolatot mások előtt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A családoddal nem találod a hangot. A nehézségek ellenére szerencsés fordulatra számíthatsz. Új, váratlan megbízást kapsz. Lehet, hogy tárgyalni utazol, külföldre.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma elragadhat a szerelem forgószele. A magányos szívű Bakokat rövid kaland vigasztalja. Sokan legyeskednek körülötted, bár a választással érdemes még várnod.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Munkádból különpénzt remélhetsz. Ha vannak megtakarításaid, most beszedheted a kamatot. Megkereshetnek egy befektetési lehetőséggel, élj vele, mert különösen előnyös az ajánlat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Munkahelyeden új barátságok szövődnek, még egy kis flörtre is alkalmad nyílik. Tetterőben bővelkedsz, de hirtelen és kiszámíthatatlan leszel. Ez nem fog mindenkinek tetszeni.

Napi horoszkóp

 

(hotdog.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: